Пас на вашој профилној фотографији повећава ваше шансе на сајтовима за упознавање

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 14:01

Пас на вашој профилној фотографији повећава ваше шансе на сајтовима за упознавање

Већина претпоставља да су власници паса отворенији, друштвенији, активнији и емпатичнији од оних који немају кућног љубимца. Фото: Pixabay/susanne906 Према недавном истраживању, најатрактивнији корисници на сајтовима за упознавање и друштвеним мрежама су они који позирају са својим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << љубимцем на фотографији профила.
Ово је недавно открила једна студија која је показала да су самци који су се фотографисали са псима имали бољи одзив потенцијалних партнера од оних чији је профил био селфи.
Према тој анкети, две трећине испитаника верује да ће им се већа вероватноћа допасти особа на чијој се слици на профилу налази пас, углавном зато што верују да су власници паса „спремнији да се смире и да се више посвете партнеру и да буду у романтичној вези. На исти начин, већина корисника је претпоставила да су отворенији, друштвенији, активнији и емпатичнији, а предности поседовања пса показале су се толико ефикасним да је половина испитаника рекла да и сами размишљају о томе да у сврху креирања профилне фотографије од пријатеља позајме пса.
Занимљиво је видети да су особине које повезујемо са нашим омиљеним четвороножним пријатељима, као што су емпатија, стрпљење и поузданост, такође оне које људи сматрају привлачним и пожељним у романтичним везама.
Koliko su ujedi komaraca opasni za pse?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пас на вашој профилној фотографији повећава ваше шансе на сајтовима за упознавање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.