Медији: Маурисио Покетино главни кандидат за новог менаџера Челсија

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 10:39

Медији: Маурисио Покетино главни кандидат за новог менаџера Челсија

Фудбалски клуб Челси требало би да до краја недеље именује аргентинског стручњака Маурисија Покетина за новог менаџера лондонског клуба, преноси британски Атлетик. Фото: Танјуг/AP/Michel Euler Новинар Атлетика Дејвид Онштајн тврди да руководство Челси сматра да је Покетино дугорочно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << решење на месту менаџера „плаваца“. Френк Лампард ће водити Челси до краја сезоне, а он је пре више од месец дана на клупи лондонског клуба заменио Грејема Потера, који је добио отказ због лоших резултата.
Покетино (51) је у каријери водио Еспањол, Саутемптон, Тотенхем и Пари Сен Жермен.
Челси ће сезоне завршити без трофеја, а лондонски клуб се тренутно налази тек на 11. месту на табели Премијер лиге са 42 бода.
Nema suspenzije za Jokića, kažnjen novčano sa 25.000 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Маурисио Покетино главни кандидат за новог менаџера Челсија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.