Мајами на победу од финала Истока, Батлер и Адебајо прејаки за Никсе

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 09:46

Мајами на победу од финала Истока, Батлер и Адебајо прејаки за Никсе

Мајами стигао до 3-1 против Њујорка, Џими поново блистао, гости све време били у резултатском заостатку и сада су пред елиминацијом. Фото: Танјуг/AP Photo/Lynne Sladky Кошаркаши Мајами Хита настављају да галопирају ка финалу источне конференције најјаче ллиге на свету – стигли су и до >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << треће победе у дуелу са Њујорк Никсима.
Протекле ноћи тим Ерика Сполстре поразио је Њујорк резултатом 109:101 и па су сада само на тријумф од пласмана у ново финале конференције.
Подсетимо, Мајами је као осми тим Истока кренуо у доигравање. Најзаслужнији за нову победу био је незаустављиви Џими Батлер са 27 поена и 10 асистенција, уз њега Бем Адебајо са 23 поена и 13 скокова, а важан допринос слављу дали су и Струс са 16, односно Лаури са 15 поена.
Код Никса тројка Брансон-Берет-Рендл била је на висини задатка али је и то било недовољно да се сломи сјајни тим са Флориде пред његовим енергичним навијачима.
Брансон је меч завршио са 32 поена, Берет је имао 24, Рендл 20 и то је тројка која је малтене донела 90 посто поена гостима. Остатак тима постигао је тек 15 поена и у тој чињеници треба тражити узроке пораза.
„Сјајно је што смо успели да задржимо предност домаћег терена али сада нас очекује нови задатак у Њујорку“, рекао је после меча тренер домаћих Ерик Сполстра.
„Нисмо још завршили посао ли смо способни да га завршимо“, пун самопоуздања био је лидер тима Батлер.
Nema suspenzije za Jokića, kažnjen novčano sa 25.000 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајами на победу од финала Истока, Батлер и Адебајо прејаки за Никсе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.