Азар иде у пензију?

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 08:25

Азар иде у пензију?

Фудбалер Реал Мадрида Еден Азар планира да се у 2024. години повуче из професионалног играња фудбала, каже „Релево“. Фото: Танјуг/AP Photo/Hassan Ammar Белгијанцу следеће године истиче уговор са „краљевским“ клубом.
„Планирам да останем још једну годину у Реалу. Очекујем да буде тако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и да прославим последњу годину која ми је остала у уговору“, рекао је Азар после освајања Купа краља.
Азар је играо невероватан фудбал за време које је провео у дресу Челсија, потом је уследио трансфер у Реал Мадрид који је вредео 100 милиона. У Мадриду следи прави суноврат каријере, где су га пратиле повреде и где није пружио ништа од онога што су очекивали челници клуба из Мадрида када су га доводили у Реал. Белгијанац тренутно има 32 године и делује да би могао још неколико година да игра на врхунском нивоу, што неким његовим колегама и успева.
El Čiringito: Mesi se sve dogovorio sa čelnicima Al Hilala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Азар иде у пензију? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.