Испробајте чај Јелене Ђоковић који топи салце – а пије се уместо кафе

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 08:00

Испробајте чај Јелене Ђоковић који топи салце – а пије се уместо кафе

Иако се сунце колеба и још носите чизме, лето је иза ћошка, а на плажу ћемо сви, дакле, прекосутра. Зато је важно бити спреман, колико год а вас је баш брига што се мрешкате ко пихтије. Фото: Pexels/John Diez У ово доба године обично истражујемо неку чудотворну дијету која ће нам помоћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да изгубимо који килограм, а уколико је ствар могуће решити неким напитком – одмах нам се свиђа.Зато нам је пажњу првукао један једноставан чај који користи Јелена Ђоковић – која баш као и њен супруг Новак води рачуна о томе шта једе, шат пије и како живи.
Она на свом Инстаграм профилу дели разне савете о веганској исхрани и разне рецепте за здраве оброке и напитке.
На истом месту је открила да уз помоћ чаја од куркуме одржава витку линију.
Наиме, овај чај има термогенетско дејство – природно повећава унутрашњу температуру тела, а то убрзава процес разградње масти.
Куркума убрзава метаболизам, те тиме и пробаву и потрошњу калорија.
Напитак се пије пет дана, а припрема се брзо и лако: Потребно вам је:
3/4 кашичице куркуме, две велике кашике домаћег меда и три шоље воде
Припрема се на овај начин Отопите куркуму у води и кувајте док се количина воде не смањи на две шоље, процедите, додајте мало млека и напитак за мршављење може да почен да делује.
Чај можете пити у било ком делу дана, али најбоље је да га узимате ујутру – рецимо уместо кафе.
Срећно!
Ne prosipajte vodu u kojoj se kuvao krompir: U jednoj situaciji će vam dobro doći!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Испробајте чај Јелене Ђоковић који топи салце – а пије се уместо кафе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.