Вучић: Моје је да се борим да се Србија подигне из овог нокдауна

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 07:42

Вучић: Моје је да се борим да се Србија подигне из овог нокдауна

Председник Србије Александар Вучић изавио је да је његов задатак да се бори да уради све што је у његовој моћи да се Србија подигне из овог нокдауна, “било на поене или техничким нокдауном“ и да на крају победи све који јој желе лоше. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Председнк је за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ТВ Хаппy рекао и да нико не заслужује овако лепу земљу и овако дивне људе, и да је зато поносан што су му управо они већ 11. годину највећи савезник и што му пружају огромну подршку.
„Бескрајно сам им захвалан“, рекао је Вучић.
“Моје је да се борим, да урадим све што је у мојој моћи да се Србија и из овог нокдауна подигне, било на поене или техничким нокаутом и до краја победимо све оне који желе Србији лоше и да извучемо земљу, да наставимо да радимо јер својим радом то можемо да урадимо”, рекао је Вучић.
Председник је додао да су раније људи само мерили ниво донација, ниво помоћи са стране, и нагалсио да нам то више није потребно. “Способни смо својим радом све то да постигнемо, зарадимо и стекнемо. Наважније што само такав систем направили, да смо то успели да урадимо”, рекао је Вучић.
Aleksa Tojčić: Smrtna kazna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Моје је да се борим да се Србија подигне из овог нокдауна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.