Мали о претњама министарки Кисић: Језик насиља и простаклука

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 18:42

Мали о претњама министарки Кисић: Језик насиља и простаклука

Министар финасија Синиша Мали оценио је данас да претње и увреде које су упућене на Твитеру министарки за бригу о породици и демографију Дарији Кисић предсављају лице опозиције која без имало емпатије у политчке сврхе користи и велику несрећу која је задесила Србију. FOTO TANJUG/ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << JADRANKA ILIC/ nr „Срамотне изјаве опозиције и њихових присталица, која наставља да користи језик насиља и простаклука, и то према женама, не презајући ни од чега, чак ни у овим најтежим данима за грађане Србије. Када вам је тешко да прихватите истину, онда се користите говором мржње, дивљате и иживљавате се. Истина је да је тужно што опозиција користи у политичке сврхе велику несрећу која је задесила нашу земљу, без имало емпатије према свом народу“, навео је Мали и нагласио да је то лице опозиције и све што они представљају, преносе Новости.
Министар Мали реаговао је на низ најгрубљих увреда и претњи које су уследиле након што је Кисић оценила да је протест који је део опозиције заказо за данас у Београду, политички, да је организован у „одсуству њиховог конкретног плана да Србији буде још боље и да још више напредује“, као и да је то „иста реторика и стратегија као и кад је у питању назови еколошки мотив“ за протесте.
Уз све је оценила да „постоје људи који су одмах покушали да искористе бол у политичке сврхе“.
Pripadnik Vojske Srbije Ivan Jeremić pobedio na takmičenju „Najbolji ratnik“ u Ohaju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали о претњама министарки Кисић: Језик насиља и простаклука се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.