Ванг Ји: Кина и Велика Британија да се фокусирају на међусобну сарадњу

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 18:27

Ванг Ји: Кина и Велика Британија да се фокусирају на међусобну сарадњу

Кинески министар спољних послова Ванг Ји поручио је данас да Кина и Велика Британија треба да се фокусирају на међусобну сарадњу и промоцију „исправног“ правца у билатералним односима. Фото: Тајнуг/АП/Леон Лорд/ ФИји Сун Он је у телефонском разговору са саветником британског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << премијера Тимом Бароуом рекао да обе државе треба да одустану од мешања у послове оне друге, преноси Ројтерс.
Кинески министар је истакао да треба очувати моментум када је реч о међусобној сарадњи Пекинга и Лондона.
Turska: U poslednjim anketama vođa opozicije vodi ispred Erdogana

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ванг Ји: Кина и Велика Британија да се фокусирају на међусобну сарадњу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.