Власник Финикса: Веома поштујем Јокића, не желим његову суспензију

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 17:57

Власник Финикса: Веома поштујем Јокића, не желим његову суспензију

Веома поштујем Николу Јокића, не желим његову суспензију уочи петог меча, изјавио је власник Финикса Мет Ишбија, који је у финишу четвртог меча ушао у сукоб са српским кошаркашем када је лопта завршила у његовим рукама. Фото: Танјуг/АР/Matt York “ Велика победа Сунса у невероватној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << серији до сада. То би требало да буде и јесте једина прича. Суспендовање било кога због синоћњег инцидента не би било исправно. Веома поштујем Јокића и не желим да видим тако нешто. Узбуђен због пете утакмице! Напред, Санси“, написао је Ишбија на Твитеру.
Lesor: Možemo da pobedimo u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Власник Финикса: Веома поштујем Јокића, не желим његову суспензију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.