Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 20:28

Вучић о мерама државе: Од сутра узимамо нелегално оружје!

Истакао је како је ово први пут да држава обавезује грађане да предају оружје. Фото: Prtsc/РТС Председник Србије Александар Вучић у обраћању јавности у Дневнику на РТС говорио је о страшним трагедијама које су се догодиле у нашој земљи, али и о мерама које се морају предузети како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се овако нешто више не би догодило.
„Мере су такве да од сутра узимамо нелегално оружје. Имате месец дана да доставите полицији без последица да донесете и оставите, нико вас ништа неће питати. Јуче смо пронашли у два шаторска крила у Крњачи 650 комада муниције. Људи, идите у полицијску станицу“, изјавио је Вучић.
Истакао је како је ово први пут да држава обавезује грађане да предају оружје.
„По први пут уводимо обавезу. Чак и ако остане 50.000 људи са дозволом и они ће бити контролисани једном годишње. Када добију позив, морају да се јаве у року од 48 сати. Ако не, полиција ће долазити на адресу и проверавати све, али и тест на наркотике. Тиме спречавамо да они који су неурачунљиви дођу на идеју да ураде нешто страшно“, рекао је Александар Вучић.
Strašna tragedija iz koje moramo da izađemo ujedinjeno, slede mere koje će nas promeniti kao društvo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић о мерама државе: Од сутра узимамо нелегално оружје! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.