Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 14:56

Реал победио Уникаху, Матео одмарао „пола тима“ за Партизан

Кошаркаши Реала су без неколицине стандардних првотимаца победили код куће Уникаху (102:90) у мечу 31. кола шпанске АЦБ лиге, у последњој утакмици пред среду и меч одлуке против Партизана за одлазак на Фајнал фор Евролиге. Фото: Танјуг/Darko Vojinovic У саставу Реала нису били Валтер Таварес, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Марио Хезоња, Руди Фернандез, Адам Ханга и Серхио Родригес које је тренер Ћус Матео чувао за Партизан, као ни повређени Венсан Поарије и Габријел Дек који неће играти у среду. Реал је практично целу утакмицу одиграо са девет играча у ротацији, пошто је Матео тројицу младих играча убацио у игру у последњем минуту.
Мадриђани су се против гостију из Малаге мучили све до почетка четврте четвртине, никако нису успевали да преломе меч.
Средином последње деонице су стекли седам, затим и 10 поена предности, а испоставило се да је то било довољно да стигну до четврте узастопне победе у АЦБ лиги којом су се учврстили на трећем месту.
Реал је ка победи предводио расположени Гершон Јабуселе, који неће играти у среду против Партизана. Фото: Танјуг/MILOŠ MILIVOJEVIÆ Француз је постигао 28 поена уз фенонемалне проценте шута (5/8 двојке, 5/7 тројке). Одличан је био и Серхио Љуљ са 23 поена, 16 је дао Џанан Муса, а 13 Најџел Вилијамс-Гос.
Код Уникахе су бољи од осталих били Дилан Осетковски са 24 и Кендрик Пери са 15 поена. Џонатан Бареиро и Давид Кравиш су дали по 10 поена.
Trener Reala pred Partizan odmara Tavaresa, Hezonju i Rudija Fernandeza

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Реал победио Уникаху, Матео одмарао „пола тима“ за Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.