Од сутра ће у свим школама у Србији бити присутни полицајци

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 12:35

Од сутра ће у свим школама у Србији бити присутни полицајци

У свим школама у Србији, од сутра од осам часова, биће присутни полицијски службеници све до краја наставе, који ће превентивно деловати, рекао је државни секретар у Министарству унутрашњих послова Данило Стевандић. Фото: Градске инфо  
Стевандић је такође рекао да ће у току >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ове године МУП запослити нових 1.200 полицијских службеника.
„Већ сутра од осам часова, пре почетка наставе, у свим школама у Србији, а има их око 1.800. биће присутни полицијски службеници све до краја наставе који ће превентивно деловати да не дође до прекршаја и спречавати њихово извршење“, рекао је Стевандић за РТС.
Ангажовањем додатних 1.200 полицајаца, каже, обезбедиће се да свака школа има полицијског службеника који ће бринути о безбедности ученика и запослених.
„Посебан акценат ставићемо и на ученике у саобраћају у зонама школа, као и на откривање ватреног оружја, психоактивних супстанци…“, рекао је Стевандић.
Нагласио је да ће, осим у зонама школа, у наредном периоду бити појачано ангажовање полицијских службеника на свим јавним местима где се окупља велики број грађана – на трговима, улицама, железничким и аутобуским станицама, спортским приредбама.
Hirurg KCS Perišić o stanju povređenih kod Smedereva i Mladenovca

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од сутра ће у свим школама у Србији бити присутни полицајци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.