Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 12:17

Хирург КЦС Перишић о стању повређених код Смедерева и Младеновца

Говорећи о стању повређених у пуцњави у околини Младеновца и Смедерева, која се догодила у току ноћи између четвртка и петка, хирург Клиничког центра Смедерево Златко Перишић изјавио је да је пацијент са повредом глутеуса пуштен кући. Foto: Pixabay/marionbrun Остали повређени су стабилни, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << али су сви животно угрожени и даље, додао је он за Танјуг.
Перишић је казао да је најугроженија девојчица која је 2005. годиште и која има повреде јетре, а данас има интервенцију.
Осморо пацијената и даље је збринуто у УЦ, навео је Перишић.
Počast novinarima poginulim u bombardovanju ambasade Kine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хирург КЦС Перишић о стању повређених код Смедерева и Младеновца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.