Тренер Реала пред Партизан одмара Тавареса, Хезоњу и Рудија Фернандеза

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 12:15

Тренер Реала пред Партизан одмара Тавареса, Хезоњу и Рудија Фернандеза

Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изоставио је из тима Валтера Тавареса, Рудија Фернандеза и Марија Хезоњу за меч против Уникахе у 31. колу шпанске АЦБ лиге. Фото: Euroleague Матео очигледно жели да тројицу важних играча сачува за среду и одлучујући меч против Партизана за одлазак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Фајнал фор Евролиге.
Осим наведене тројице, ван строја су и повређени Венсан Поарије и Габријел Дек који је окончао сезону због тешке повреде колена, док је у тиму Гершон Јабуселе који је суспендован за мајсторицу против Партизана, као и за евентуални Фајнал фор уколико Реал елиминише „црно-беле“ у среду.
Valter Tavares prestigao Nikolu Milutinova na večnoj listi Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тренер Реала пред Партизан одмара Тавареса, Хезоњу и Рудија Фернандеза се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.