Валтер Таварес престигао Николу Милутинова на вечној листи Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 11:11

Валтер Таварес престигао Николу Милутинова на вечној листи Евролиге

Кошаркаш Реала Валтер Таварес пробио се на шесто место вечне листе Евролиге по броју остварених „дабл-дабл“ учинака у мечевима елитног такмичења. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Таварес је у уторак, у трећем мечу четвртфиналне серије плеј-офа против Партизана, остварио 28. „дабл-дабл“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << учинак у каријери и тако иза себе оставио репрезентативца Србије Николу Милутинова који је до сад имао 27 мечева са двоцифреним поенима и скоковима.
У кошарци се у „дабл-дабл“ учинак рачуна ако играч има 10 или више поена, скокова, асистенција и блокада.
Како је је објављено на званичном налогу Евролиге на друштвенин мрежама, испред Тавареса су на вечној листи још петорица кошаркаша, од којих је активан Ник Калатес.
Плејмејкер Фенербахчеа је други са 44, а први је Мирсад Туркчан са 50. Трећи је Јоанис Бурусис са 38, а испред Тавареса су још и Џозеф Блер са 33 и Танока Берд са 31.
Lejkersi ubedljivi protiv Golden Stejta za vođstvo 2:1 u seriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Валтер Таварес престигао Николу Милутинова на вечној листи Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.