Србија се и данас опрашта од жртава два масовна убиства

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 09:52

Србија се и данас опрашта од жртава два масовна убиства

Србија се и данас опрашта од жртава два масовна убиства у којима је живот изгубило 17 особа у школи „Владислав Рибникар“ у Београду и два села код Младеновца и Смедерева. FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg Данас је трећи дан жалости у Србији, а грађани остављају цвеће и пале свеће на местима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << злочина, али и на трговима и другим јавним местима.
Пошту страдалима одају и грађани у региону, а у Црној Гори је данас Дан жалости.
Данас ће бити сахрањено троје страдалих у Дубони код Младеновца. Јуче су на београдским гробљима сахрањена четири ученика и радник обезбеђења школе „Владислав Рибникар“, а у Малом Орашју сахрањена су петорица младића.
Заставе Србије на институцијама спуштене су на пола копља, а све активности почињу одавањем поште настрадалима минутом ћутања.
У среду је у основној школи „Владислав Рибникар“ у Београду ученик седмог разреда К. К. пуцао и убио осморо ученика и радника обезбеђења и ранио шесторо ђака и једну наставницу.
Непуних 36 сати након трагедије у школи на Врачару дошло је до новог масовног убиства – наоружани младић У. Б. убио је осам и ранио 14 људи у селима Мало Орашје код Смедерева и Дубона код Младеновца.
Na obeležavanju Dana Evrope u Baru odata pošta žrtvama u Srbiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија се и данас опрашта од жртава два масовна убиства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.