Де Лаурентис: Не желим да продам Осимена на крају сезоне, он остаје у Напуљу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 08:19

Де Лаурентис: Не желим да продам Осимена на крају сезоне, он остаје у Напуљу

Председник Наполија Аурелио де Лаурентисдемантовао је да ће на крају сезоне да прода нигеријског фудбалског репрезентативца Виктора Осимена, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/АР/Fabio Ferrari Наполи је пре неколико дана ремијем против Удинезеа (1:1) обезбедио титулу у Серији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << А пет кола пре краја првенства.
Осимен је ове сезоне бриљирао у дресу клуба из Напуља, а интересовање за нигеријског нападача показали су бројни велики европски клубови, између осталих, и Бајерн, Манчестер јунајтед и Ливерпул.
„Не желим ни под којим околностима да продам Осимена на крају сезоне. Не желим да га пустим да оде из Напуља, остаје овде“, кратко је изјавио председник Наполија.
Он је потврдио да ће Наполи и наредне сезоне да предводи Лучијано Спалети.
„Већ сам активирао клаузулу у уговору о продужењу сарадње са Спалетијем за наредну сезону. Он остаје да тренира овај клуб“, закључио је Де Лаурентис.
Осимен је у Наполи стигао 2020. године из Лила за 75 милиона евра. Он је ове сезоне на 27 мечева у Серији А постигао 22 гола.
Salah doneo pobedu Liverpulu protiv Brentforda i ušao u istoriju kluba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Де Лаурентис: Не желим да продам Осимена на крају сезоне, он остаје у Напуљу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.