Гвардиола: Нисмо били убојити колико је требало, Халанд је морао да шутира пенал

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 08:13

Гвардиола: Нисмо били убојити колико је требало, Халанд је морао да шутира пенал

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је  да је његов тим одиграо изузетну утакмицу против Лидса у 35. колу Премијер лиге, преноси Би-Би-Си (ББЦ). Фото: Танјуг/AP/Jon Super) Манчестер сити је на свом терену савладао Лидс 2:1.
„Посед је био добар, а прво полувреме је било изузетно. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Можда нисмо били убојити колико је требало. А што се тиче другог полувремена, па не смемо да заборавимо да смо одиграли три меча у шест дана и да је психолошки притисак огроман. Били смо исцеђени после Арсенала, а уследили су тешки дуели са Фуламом и Вест Хемом. На крају, све је могло да буде решено тим пеналом, али онда су они дали гол и било је неизвесно. Али, играли смо веома добро“, рекао је Гвардиола.
Оба гола за Манчестер сити је дао Илкај Гундоган, који при резултату 2:0 није искористио пенал за свој тим.
„Мислим да је ово била утакмица у којој се Илкај осећао угодно, нисмо превише притискали. Гундоган може све. Он је веома интелигентан играч и пресрећни смо што га имамо“, додао је менаџер Манчестер ситија.
Он је истакао да је пенал требало да изведе Ерлинг Халанд, а не Гундоган, који је желео да оствари хет-трик на овој утакмици.
„То вам показује какав је Халанд и колико је дарежљив. Да је било 4:0 и десет минута до краја то би било у реду, али овако је Холанд морао да шутира, он је најбољи пеналџија“, додао је Гвардиола.
Менаџер Манчестер ситија је навео да му је жао што се Халанд није уписао у стрелце на мечу са Лидсом.
„Могао је и данас да постигне два или три гола. Играо је веома добро, добро се кретао, борио се за тим. Волим да га похвалим када не постигне гол. Све је у реду и када Илкај погоди, било би лепо и да је дошао до хет-трика, али на 2:0 то је посао, не ситуација у којој можемо да заборавимо на то и требало је да шутира Холанд“, закључио је Гвардиола.
Salah doneo pobedu Liverpulu protiv Brentforda i ušao u istoriju kluba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гвардиола: Нисмо били убојити колико је требало, Халанд је морао да шутира пенал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.