Панчевачки Железничар наредне сезоне у Супер лиги Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 20:46

Панчевачки Железничар наредне сезоне у Супер лиги Србије

Фудбалери Железничара из Панчева изборили су пласман у Супер лигу Србије три кола пре краја првенства у Првој лиги Србије. Фото: Супер лига Србије Железничар је данас на Новом Београду победио Раднички резултатом 3:0 у 34. колу ПЛС, односно четвртом колу плеј-офа.
Голове за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << екипу из Панчева постигли су Саша Томановић у 11, Никола Лаиновић у 25. и Страхиња Јовановић у 90. минуту.
Железничар се тренутно налази на другом месту плеј-офа ПЛС са 65 бодова, док је ИМТ из Београда, који је још раније обезбедио пласман у СЛС, на првој позицији са 66.
До краја првенства у СЛС остала су још три кола.
Vojvodina u ponedeljak gostuje Čukaričkom, Batak: Na korak smo od cilja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Панчевачки Железничар наредне сезоне у Супер лиги Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.