ПСЖ суспендовао Месија на две недеље!

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 19:53

ПСЖ суспендовао Месија на две недеље!

Фудбалски клуб Пари Сен Жермен потврдио је двонедељну суспензију Лионела Месија, пошто се аргентински репрезентативац не налази на списку играча за предстојећи меч против екипе Троа, преносе француски медији. Фото: Танјуг/AP/Thibault Camus Руководство ПСЖ је почетком недеље суспендовало >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Месија на 15 дана. Аргентински фудбалер у том периоду неће да тренира са остатком екипе, као и да прима плату.
Меси се јуче извинио екипи и саиграчима, пошто је без дозволе клуба отпутовао у Саудијску Арабију после пораза од Лоријена (1:3) у 33. колу националног првенства.
Поједини медији су објавили да би челници „светаца“ могли да укину суспензију Месију, али то се није догодило.
Тренер ПСЖ Кристоф Галтије објавио је данас списак играча на које рачуна за сутрашњи меч 34. кола француског првенства против Трое, а на њему нема Месија, као ни Нејмара. Овај меч биће одигран сутра од 20.45 часова. Аргентинац ће пропустити и наредни меч у француском првенству против Ајачија.
ПСЖ се налази на првом месту на табели са пет бодова више од Марсеја пет кола до краја сезоне у француском шампионату.
Анчелоти: Пред финале увек мислим да ми је то последње

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ПСЖ суспендовао Месија на две недеље! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.