Филип Крајиновић није успео да се пласира у финале челенџера у Прагу

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 17:59

Филип Крајиновић није успео да се пласира у финале челенџера у Прагу

Српски тенисер Филип Крајиновић није успео да се пласира у финале челенџера у Прагу, пошто је данас у полуфиналу поражен од Швајцарца Доминика Штрикера 7:5, 5:7, 6:3. Фото: Танјуг/AP/Mark Baker Меч је трајао два сата сата и 21 минут. Крајиновић је 79. тенисер света, док је Штрикер 129. играч на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << АТП листи.
Крајиновић је повео 5:3 у првом сету, али је Швајцарац освојио четири узастопна гема и овај део меча добио резултатом 7:5. У другом сету играло се гем за гем, а Крајиновић је одлучујући брејк направио у 11. гему. Он је у 12. гему на свој сервис стигао до 1:1 у сетовима. Штрикер је повео 5:0 у трећем сету, Крајиновић је смањио на 5:3, али је Швајцарац потом на свој сервис стигао до победе.
Штрикер ће сутра у финалу играти против Аустријанца Себастијана Офнера.
Челенџер у Прагу игра се за наградни фонд од 73.000 евра.
Rukometaši Vojvodine sutra u Kragujevcu u borbi za finale nacionalnog kupa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филип Крајиновић није успео да се пласира у финале челенџера у Прагу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.