Рукометаши Војводине сутра у Крагујевцу у борби за финале националног купа

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 17:02

Рукометаши Војводине сутра у Крагујевцу у борби за финале националног купа

Рукометаше Војводине у недељу, 7. маја у 19 часова очекује утакмица полуфинала Купа Србије у Крагујевцу против домаћег Радничког. Фото: РК Војводина Новосадски тим покушаће да врати трофеј купа који је последњи пут освојен 2021. године, а РК Војводина поседује укупно седам трофеја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << победника националног купа.
„Јако сам задовољан карактером мојих играча који су показали да у свакој утакмици приступају једнако важно. То су још једном доказали у последњој утакмици у Шапцу против Металопластике, у утакмици где смо играли без Пушице, Рађеновића и Томића, а где нам та утакмица резултатски ништа није значила, да могу себе да мотивишу у сваком моменту. Зато су и најбољи. Наставља се серија утакмица и у Крагујевцу очекујем исти приступ, жељу, глад за трофејима, добар приступ и само тако можемо доћи до победе“, рекао је уочи меча тренер Борис Ројевић.
У другом полуфиналу играју Динамо и Партизан.
Vojvodina u ponedeljak gostuje Čukaričkom, Batak: Na korak smo od cilja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаши Војводине сутра у Крагујевцу у борби за финале националног купа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.