Коњ улетео у публику окупљену на улицама Лондона због крунисања краља Чарлса

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 16:14

Коњ улетео у публику окупљену на улицама Лондона због крунисања краља Чарлса

Током данашњег крунисања британског краља Чарлса Трећег догодио се мањи инцидент када је један узнемирени коњ, који је био део краљевске процесије, улетео у публику која је на улицама Лондона пратила догађај. Фото: Танјуг/AP Photo/Petr David Josek Како преноси Скај њуз, том приликом нико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није повређен.
Претходно је јака киша омела поворку коња које су јахали припадници војних и оружаних снага током параде.
Церемонија крунисања краља Чарлса завршена је данас поздравом и махањем чланова краљевске породице са балкона Бакингемске палате.
Десетине хиљада људи окупиле су се испред палате како би поздравиле нови британски краљевски пар. Краљ Чарлс и краљица Камила вратили су се у Бакингемску палату након церемоније крунисања која је обављена у Вестминстерској опатији.
Кентерберијски надбискуп крунисао је данас краља Чарлса Трећег на церемонији у Лондону, спустивши на његову главу круну Светог Едварда, стару 360 година, док је овај седео на престолу из 14. века у Вестминстерској опатији.
Крунисан краљ Чарлс III и краљица Камила

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коњ улетео у публику окупљену на улицама Лондона због крунисања краља Чарлса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.