Баркли: Мислим да ће Денвер освојити титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 15:09

Баркли: Мислим да ће Денвер освојити титулу

Некадашњи играч Финикса Чарлс Баркли изјавио је за НБА ТВ да очекује да Денвер освоји титулу ове године. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt York Кошаркаши Финикса победили су екипу Денвера резултатом 121:114 у трећем мечу полуфинала Западне конференције НБА лиге.
Тим из Аризоне је успео да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смањи заостатак у победама и сада Денвер водио 2-1 у серији која се игра на четири победе. „Побеђује бољи тим током серије. Мислим да ће Нагетси победити ову плеј-офу серију. Штавише, да будем искрен, мислим да ће Нагетси освојити титулу. Имају све што је потребно. Џамал Мари је коначно здрав. Никола Јокић је момак којем не одајемо довољно признања за све што ради. Њихов генерални менаџер, њихова клупа, итд. Погледајте њихову клупу. Спектакуларна је. Денвер је мој фаворит на Западу и мислим да су фаворити за прстен“, истакао је Баркли.
Jokićev novi tripl-dabl nije bio dovoljan, Finiks slavio protiv Denvera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Баркли: Мислим да ће Денвер освојити титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.