Звезда остаје без појачања: „Превише тражи“

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 13:48

Звезда остаје без појачања: „Превише тражи“

Како преноси Журнал, Црвена звезда неће довести нападача Сент Етјена Жана Филипа Красоа. Фото: Wikimediacommons/Supporterhéninois Писало се у неколико наврата да је Жан Филип Красо близу преласка у Црвену звезду, али према сазнањима Спортског журнала то се неће десити.
Нападач из Обале Слоноваче >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << има превисоке финансијске захтеве и то је главни разлог његовог одласка у неки други клуб, а не у Црвену звезду.
Овај 25-годишњак сматра да некој од лига петице може да добије плату између милион и 1,2 милиона по сезони.
Црвено-бели нису спремни да му понуди толико.
Како француски медији пишу у трку за његов потпис укључио се Монпеље који је спреман да плати онолико колико тражи играч Сент Етјена.
Красо је ове сезоне у другој лиги Француске одиграо 30 утакмица, постигао је 16 голова и додао девет асистенција.
Ančeloti: Pred finale uvek mislim da mi je to poslednje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Звезда остаје без појачања: „Превише тражи“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.