Захарова окривила Украјину и Запад за напад на Прилепина

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 13:25

Захарова окривила Украјину и Запад за напад на Прилепина

Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова окривила је Украјину и Запад за напад на руског писца Захара Прилепина у којем је он рањен. Фото: Wikimedia Commons Претходно је руска агенција Тасс јавила да су непознате особе дигле у ваздух ауто Прилепина. Он је преживео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и рањен, налази се у свесном стању.
„Чињеница је да су Вашингтон и НАТО створили још једну међународну терористичку ћелију – режим у Кијеву“, написала је Захарова на Телеграму. Додала да је то „директна одговорност САД и Британије“. „Молимо се за Захара“, додала је руска званичница.
Како сазнају „РИА Новости“, у експлозији аутомобила Прилепина погинуо је његов возач.
Огласила се и прес служба Прилепина која је саопштила да је он добро, али да још увек није јасно шта се догодило.
Како преноси Спутњик, на место несреће упућене су службе за ванредне ситуације и припадници руског истражног комитета.
Rusija napala Dnjepropetrovsku oblast iranskim dronovima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захарова окривила Украјину и Запад за напад на Прилепина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.