Русија напала Дњепропетровску област иранским дроновима

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 13:15

Русија напала Дњепропетровску област иранским дроновима

Украјинске оружане снаге свакодневно доводе од 400 до 600 људи у Бахмут и сваки дан губе толико војника, изјавио је данас оснивач руске приватне паравојне организације „Вагнер”, Јевгениј Пригожин. Фото: Танјуг/AP/Libkos Пригожин је написао на Телеграму да је остало да руске снаге >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заузму још отприлике 2,5 километара и да ће Бахмут онда бити потпуно заузет.
„Непријатељ не штеди артиљеријску муницију”, навео је Пригожин. Русија је ноћас напала Дњепропетровску област дроновима иранске производње „шахед”, саопштио је начелник Дњепропетровске области Сергиј Лисак.
Навео је да су украјинске ваздухопловне снаге обориле сва четири дрона, преноси Униан. Делови оборених дронова поразбијали су прозоре на пет приватних кућа, а оштећене су две помоћне зграде и далековод.
Saudijska Arabija domaćin prvih direktnih pregovora sudanaske vojske i RSF

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија напала Дњепропетровску област иранским дроновима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.