Шпански медији: Не престају да се нижу лоше вести по Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 12:02

Шпански медији: Не престају да се нижу лоше вести по Партизан

Мадридски Ас на једном месту сабрао све пехове које су задесили КК Партизан у последњих неколико дана, од пораза од Реала до неиграња КЛС Фото Танјуг/Милош Миливојевић Док се чека меч одлуке Реала и Партизана (10. мај) – пета утакмица четвртфиналне плеј-оф серије Евролиге у престоници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Шпаније, тамошњи медији се баве наглим нагомиланим проблемима који су задесили табор црно-белих у последње време.
„За београдски Партизан не престају да се нижу лоше вести овог викенда“, уводна је реченица мадридског дневника.
„Ас“ затим прецизира Партизанове „потешкоће“.
„Прво, екипа је претрпела два пораза од Реала на свом терену и тако изгубила предност у плеј-оф серији. Даље, пре другог меча Алекса Аврамовић је повредио руку, и тако ослабљени мораће на терену ривала да играју за свој први фајнал-фор после 13 година“
Ни то није све, „Ас“ преноси и вест да црно-бели другу сезону заредом неће играти домаће такмичење због административне грешке клуба приликом пријављивања за КЛС. „Дедлајн је био 24. априла, Партизан је предао документацију пет дана касније због чега му је онемогућено да се такмичи“, преноси мадридски лист вест која је наишла на приличан ођек у кошаркашкој јавности у Србији.
Шпанци подсећају да тим Жељка Обрадовића нема среће да такмичењиам у домаћим и регионалним оквирима.
„Партизан је претходне сезоне, због немилих сцена и вандализма током финалне серије АБА са Звездом, донео одлуку да не игра КЛС“.
Овако сабрани на једном месту, Партизанови „проблеми“ на први поглед некоме заиста могу деловати забрињавајуће пред меч одлуке, међутим јасна је и интенција аутора текста да их преувелича са жељом да се, ваљда, подигне борбени морал Реалу пред битку која следи. На крају, нису заборавили Шпанци да помену и једну добру вест по Партизан у мору лоших последњих дана – повратак Кевина Пантера за пети меч серије.
Košarkaši FMP-a večeras dočekuju Cedevita Olimpiju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шпански медији: Не престају да се нижу лоше вести по Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.