Јокић: Букер и Дурент су најбољи поентери у лиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 10:32

Јокић: Букер и Дурент су најбољи поентери у лиги

Српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је на конференцији за медије након утакмице са Финиксом да су Кевин Дурент и Девин Букер најбољи поентери у лиги. Фото: Wikimediacommons/Erik Drost Кошаркаши Финикса победили су екипу Денвера резултатом 121:114 у трећем мечу полуфинала Западне конференције >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << НБА лиге.
У гостујућој екипи се истакао српски репрезентативац Никола Јокић са 30 поена, 17 скокова и 17 асистенција.
„Ми знамо шта је проблем и знамо кога морамо да зауставимо, али они су талентовани играчи и рекао бих да су Девин Букер и Кевин Дурент најбољи поентери у лиги, могу да креирају простор за шут. Чак и када их удвојите они пронађу начин да поентирају. Погађају и тешке шутеве, али смо ми имали своје шансе и верујемо у то што радимо па се надамо да ћемо у недељу бити бољи. Пејн их је гурао да играју брже и имали су неке отворене шутеве и полагања, а ми смо те неке ствари и очекивали, нису нас баш изненадили јер смо очекивали да одиграју овако“, истакао је Јокић.
Fenerbahče pobedio Olimpijakos i izborio majstoricu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Букер и Дурент су најбољи поентери у лиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.