Зеленски планира да створи фонд за обнову Украјине

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 09:02

Зеленски планира да створи фонд за обнову Украјине

Украјински председник Володимир Зеленски је на свом Телеграм каналу објавио да је са руководством америчке компаније за управљање имовином BlackRock разговарао о детаљима стварања инвестиционог фонда за обнову земље. Фото: Танјуг/Ukrainian Presidential Press Office via AP „Детаљи стварања инвестиционог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фонда за обнову привреде Украјине разматрани су током састанка са руководством највеће компаније за управљање имовином на свету, BlackRock. Главни циљ стварања фонда је привлачење приватног и јавног капитала за имплементацију великих пословних пројеката у Украјини“, наводи се на телеграм каналу Зеленског.
По његовом мишљењу, стварање таквог фонда биће „моћан сигнал“ за јачање инвестиционе климе.
Savet EU odobrio još milijardu evra za kupovinu municije Ukrajini

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски планира да створи фонд за обнову Украјине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.