Измене у саобраћају због планираних радова на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 08:19

Измене у саобраћају због планираних радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, у периоду од 7 до 15 часова, изводе се радови на кошењу путног појаса, у зауставној саобраћајној траци на државном путу И А реда број 2, на деоници Лајковац – Љиг. Фото: Танјуг/Владимир Порчић Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и опремом.
Такође, од 06. до 30. маја у периоду од 7:00 до 17:00 часова, изводе се радови на машинском ископу одводних јаркова на делу државног пута ИИ Б реда број 430, на деоници Бојник – Мијајлица.
Током извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, наведено је у саопштењу Путева Србије.
Batut: Preporuke za postupanje i načine reagovanja na traumatične događaje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају због планираних радова на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.