Штруф победио Карацева и заказао финале са Алкаразом у Мадриду

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 07:34

Штруф победио Карацева и заказао финале са Алкаразом у Мадриду

Немачки тенисер Јан-Ленард Штруф пласирао се у финале мастерса у Мадриду, пошто је победио Руса Аслана Карацева са 2:1, по сетовима 4:6, 6:3, 6:4. Фото: Wikimediacommons/MacKrys Меч је трајао два сата и 17 минута.
Први сет је немачки тенисер отворио агресивно и тако дошао до брејка у четвртом гему, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << самим тим и до вођства од 3:1. Карацев је одговорио брејком у наредном гему, као и у седмом гему након чега је сигурно сервирао до освајања сета.
Други сет је такође боље отворио Штруф али је овог пута после брејка у другом гему, наставио у истом ритму у својим сервис гемовима до освајања другог сета.
Трећи сет је донео бољу игру руског тенисера који је изгубио свој сервис у петом гему након чега је играо све више дефанзивно. Штруф није успео да у деветом гему искористи четири меч лопте, па је тек са својим сервисом успео да дође до победе.
У финалу мастерса у Мадриду Немац ће сутра играти са шпанским тенисером Карлосом Алкаразом.
Mesi: Kajem se zbog onoga što sam učinio i prihvatam svaku odluku kluba

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Штруф победио Карацева и заказао финале са Алкаразом у Мадриду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.