Србија се ускладила са мерама Савета ЕУ против ИСИЛ-а и Ал Каиде

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Maj.2023, 07:31

Србија се ускладила са мерама Савета ЕУ против ИСИЛ-а и Ал Каиде

Србија се ускладила са одлуком Савета Европске уније о рестриктивним мерама против Исламске државе (ИСИЛ) и Ал Каиде, као и против особа, група, предузец́а и ентитета повезаних с тим терористичким организацијама, наводи се у саопштењу Високог представника ЕУ за спољне послове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и безбедносну политику. Фото: Pixabay/jarmoluk Са овом одлуком Савета, донетом 24. априла, сложиле су се и друге земље кандидати за улазак у ЕУ – Северна Македонија, Црна Гора, Албанија, Украјина, Молдавија и Босна и Херцеговина, затим земља потенцијални кандидат Грузија, земља ЕФТА Лихтенштајн, као и Јерменија.
Када је реч о рестриктивним мерама усмереним против одређених особа и ентитета повезаних са ситуацијом у Ирану, с том одлуком ускладиле су се земље кандидати Северна Македонија, Црна Гора, Албанија, Украјина, Молдавија и Босна и Херцеговина, као и земље ЕФТА – Лихтенштајн и Норвешка.
Европска унија поздравља ставове свих ових држава, које ће обезбедити да њихове националне политике буду у складу са овим одлукама Савета ЕУ.
Građani zahtevaju strože zakone i veće kazne

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија се ускладила са мерама Савета ЕУ против ИСИЛ-а и Ал Каиде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.