Феноменалан трик за прање грудњака! Уз овај трик грудњаци дуже трају!

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 18:01

Феноменалан трик за прање грудњака! Уз овај трик грудњаци дуже трају!

За ову методу прања грудњака потребна су вам само три „састојка“. Неће бити уништени као када их перете у веш машини, а биће чисти. Фото: Pixabay/jackmac34 Напуните цедиљку за салату топлом водом – поента је да користите цедиљку која салату врти и тако је суши (можете је набавити у продавницама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пластичних ствари). Додајте две кашичице шампона за бебе. Добро натопите грудњак и оставите да одстоји 10 минута. Завртите цедиљку неколико пута. Оцедите воду, уклоните грудњак, исперите цедиљку и напуните је хладном водом. Поново натопите грудњак и завртите. Поновите поступак онолико пута колико је потребно да вода буде потпуно чиста. На крају ставите грудњак у цедиљку, поново окрените неколико пута. Ефекат ће бити исти као код центрифуге. Такође, можете га ставити у пешкир који ће упити остатак течности.
Плус савет: Ову процедуру можете поновити на сваких 4 до 7 ношења, наравно зависи колико често носите грудњак и које је годишње доба. Такође, немојте носити исти модел дуже од два дана заредом да бисте сачували еластичност и груди и грудњака.
Pet najboljih muških frizura za proleće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Феноменалан трик за прање грудњака! Уз овај трик грудњаци дуже трају! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.