Њујорк: Адвокати Трампа ће тражити да Трамп говори о доказима тужилаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 17:56

Њујорк: Адвокати Трампа ће тражити да Трамп говори о доказима тужилаца

Адвокати бившег председника САД Доналда Трампа ће се данас у њујоршкој судници сукобити са тужиоцима око тога да ли би бившем председнику требало забранити да расправља о доказима у кривичном поступку против њега, због тајне исплате новца звезди филмова за одрасле Сторми >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Дениелс. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci Тужиоци траже судски налог који би зауставио Трампа од јавног обелодањивања доказа које му буду предали да припреми своју одбрану, пренео је Ројтерс.
С обзиром на Трампову историју напада путем друштвених медија, они су навели да је то потребно да би се смањио ризик од узнемиравања сведока и других повезаних са случајем.
Браниоци су у судским списима тврдили да је предложен налог превише рестриктиван и да Трамп има право да исприча своју причу и да се брани и као кандидат за председничке изборе који ће бити одржани 2024. године.
Tajani preti da će otkazati posetu Parizu zbog komentara Darmanena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Њујорк: Адвокати Трампа ће тражити да Трамп говори о доказима тужилаца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.