Ема Радукану оперисана, пропушта Вимблдон

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 17:25

Ема Радукану оперисана, пропушта Вимблдон

Британска тенисерка Ема Радукану оперисала је обе руке и скочни зглоб, објавила је млада тенисерка на свом Инстаграм налогу. Фото: Танјуг/AP/Aaron Doster Шампионка УС опена из 2021. године имала је проблеме са костима обе руке, због чега је пропустила турнир у Мадриду.
„Са сигурношћу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се може рећи да је последњих 10 месеци било тешко јер сам се суочила са понављаном повредом кости обе руке. Дала сам све од себе да савладам бол и да га излечим током већег дела ове и краја прошле године, тако што сам драматично смањила оптерећење тренингом, пропустила недеље тренинга, као и смањила прошлу сезону да бих покушала да га излечим. Нажалост, то није довољно. Разочарана сам што ћу бити ван терена наредних неколико месеци“, објавила је Радукану.
Nojer: Oporavak ide veoma dobro

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ема Радукану оперисана, пропушта Вимблдон се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.