Особе које не морате да позовете на своје венчање

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 17:00

Особе које не морате да позовете на своје венчање

Кога позвати на венчање је одлука о којој већина младенаца много расправља. Фото: Pixabay/scottwebb Треба да позовете рођака којег нисте видели годинама? Или пријатељ са којим комуницирате само преко Фејсбука?
Ево листе људи које не морате да позивате на венчање.
Најбоља пријатељица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из средње школе, са којом вас данас веже само „лајк“ на друштвеним мрежама Можда сте у средњој школи делиле одећу, спавале једне код друге и сатима причале о дечацима, али ако је ваша комуникација данас ограничена на повремено лајковање на Фејсбуку, не морате да позивате ту пријатељицу на своје венчање.
Отуђена породица и пријатељи Дистанцирамо се од неких чланова породице и пријатеља, било временом без посебног разлога, али и због свађе. Ако не можете да замислите да се венчате без присуства те особе, можда је време да их контактирате и закопате секиру. Али ако вас помисао да поново ступите у контакт са том особом изазива више анксиозност него олакшање, избегавајте било какву негативност и немојте је стављати на листу гостију.
Пријатељи од пријатеља С времена на време сретнете ову особу у истом друштву, али ако та особа није неко са ким бисте пили кафу насамо, не морате да осећате обавезу да је позовете на венчање.
„Пријатељe“ који вас искориштаваjу Ако имате ‘пријатељицу’ која вас зове само када јој нешто треба и живи да ствара драму, боље је да је не позивате на венчање. Можда је због тога увређена, али да ли вам је такав пријатељ уопште потребан у животу? Сачувајте столицу за пријатеље и чланове породице којима је искрено стало до вас.
Колеге које не виђате ван посла Неписано правило каже да на венчање позивате само колеге које виђате ван посла, односно колеге које су вам уједно и пријатељи. Што се тиче свих осталих, не морате да се осећате под притиском да их позовете на венчање.
Рођаци из треће, четврте, пете генерације Многи од нас виђају далеке рођаке отприлике сваких 5 година (или мање) на породичним окупљањима. Искрено, ове људе вероватно не познајете добро, нити су вам блиски, па можете да проведете дан венчања без њих.
Свако ко није срећан због вас Требало би да прославите свој брак са људима који вас воле и који су срећни због вас. Особа која није срећна због вас не заслужује да буде позвана на ваше венчање. На тако диван и важан дан, окружите се људима због којих се осећате вољено, опуштено и срећно.
Greške koje žene najčešće prave u vezi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Особе које не морате да позовете на своје венчање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.