Песков: Путин не планира додатне разговоре са страним лидерима након напада

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 14:46

Песков: Путин не планира додатне разговоре са страним лидерима након напада

Руски председник Владимир Путин није планирао никакве додатне разговоре са страним лидерима након напада на Кремљ, рекао је данас новинарима портпарол руског председништва Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/AP Photo „Председник тренутно не планира никакве разговоре са страним лидерима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << следећи међународни контакт у овом тренутку су руско-киргиски преговори у оквиру радне посете председника Киргизије Садира Жапарова Русији“, рекао је портпарол Кремља и додао да за сада нема планираних међународних контаката Путина до 8. маја, преноси Тасс.
Раније је саопштено да ће од 8. до 9. маја Жапаров посетити Москву, где ће разговарати са руским лидером и присуствовати Паради победе 9. маја. Како подсећа руска агенција, Кијев је 3. маја покушао да са два дрона нападне резиденцију руског председника Владимира Путина у Кремљу, а војне и специјалне службе су одмах онеспособиле непријатељски напад, саопштила је раније прес служба председника.
Путин није повређен и наставља да ради као и обично. Кремљ је саопштио да је напад био терористички акт и покушај убиства шефа државе, додајући да Русија задржава право да узврати како и када сматра прикладним.
Bela kuća: Ruske tvrdnje da iza drona stoje SAD su lažne

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Путин не планира додатне разговоре са страним лидерима након напада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.