К.К. смештен на Клинику за неурологију и психијатрију

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 13:18

К.К. смештен на Клинику за неурологију и психијатрију

Коста К. (13), дечак који је јуче убио осморо деце и радника обезбеђења и ранио шесторо деце и наставницу, налази се у Клиници за нурологију и психијатрију за децу и омладину у др Суботића, рекла је за Танјуг адвокатица породице, Ирина Боровић. Фото: ВМА Према њеним речима, са њим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је након поноћи разговор обавио конзилијум лекара, а даљи прегледи наставиће се у наредним данима.
Како је још потврђено Танјугу, дечаков отац, коме је одређено задржавање од 48 сати, сутра у 10 часова би требало да се појави пред Вишим јавним тужилаштвом, а адвокат породице сматра да ће му притвор бити одређен. Она је казала и да је резултат токсиколошког налаза негативан је, што је утврђено након синоћ одрађеног токсиколошког налаза на ВМА, који је обављен како би се утврдило да ли је дечак био под дејством психоактивних супстанци када је починио убиства.
Коста К. је јуче у ОШ убио осам својих вршњака и чувара те школе и ранио шест ђака и наставницу историје.
Негативан токсиколошки налаз дечака који је у школи убио деветоро људи

Преузмите андроид апликацију.
Чланак К.К. смештен на Клинику за неурологију и психијатрију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.