КК Партизан позвао навијаче на одавање почасти страдалима

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 13:18

КК Партизан позвао навијаче на одавање почасти страдалима

Кошаркашки клуб Партизан позвао је навијаче да данас, од 18 сати, испред Арене и код споменика кошарци на Калемегдану, одају почаст страдалима у ОШ „Владислав Рибникар“. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Кошаркаши Партизана вечерас од 20.30 часова играју четврти меч четврфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Евролиге, а меч ће почети минутом ћутања за настрадале у ОШ „Владислав Рибникар“.
„КК Партизан позива све навијаче који желе да полагањем цвећа и паљењем свећа одају почаст страдалима у јучерашњој трагедији, то учине данас од 18 чаова код лопте испред Штарк арене или код споменика кошарци на Калемегдану. На данашњем мечу четвртфинала Евролиге неће бити музике, нити пропратног програма, баш као ни на Калемегдану, где ће сви који немају улазницу, моћи да је испрате на видео биму“, објавио је Партизан на друштвеним мрежама.
Navijači Partizana spremaju emotivan oproštaj od nastradalih u školi na Vračaru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак КК Партизан позвао навијаче на одавање почасти страдалима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.