Институт за трансфузију крви: Тренутне резерве крви свих крвних група довољне

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 12:48

Институт за трансфузију крви: Тренутне резерве крви свих крвних група довољне

Тренутне резерве крви свих крвних група довољне су, саопштено је данас из Института за трансфузиологију крви Србије, уз молбу за све хумане грађане да и убудуће добровољно дају крв, јер је, како су нагласили изузетно важно да одржи континуирани прилив крви свакога дана. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Из Института наводе да су располагали довољним резервама крви за правовремено збрињавање свих повређених у трагичном догађају у београдској основној школи.
„Јуче је Институт прикупио 689 јединица крви, а велики одзив је настављен и данас“, саопштили су из те институције, из које су захвалили свим грађанима који су давањем крви показали неизмерну солидарност.
Подсетили су да крв могу дати све здраве, одрасле особе од 18 до 65 година, које испуњавају неопходне здравствене критеријуме, без обзира да ли су примили вакцину против ковида или не.
Digitalno nasilje među decom- kako ga prepoznati i zaustaviti?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Институт за трансфузију крви: Тренутне резерве крви свих крвних група довољне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.