Филиповић о штрајку: Није решење да деца у овом тренутку остају сама код куће

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 11:55

Филиповић о штрајку: Није решење да деца у овом тренутку остају сама код куће

Начелник Школске управе Драган Филиповић изјавио је данас да је за сутра заказан састанак са представницима Министарства здравља, како би се направио план активности за повратак деце у понедељак у ОШ Владислав Рибникар. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Састанку ће присуствовати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и психијатри, психолози, просветни саветници Школске управе Београд, колеге из Одсека за насиље при Министарству просвете и руководство школе Владислав Рибникар, како би наставници у понедељак били припремљени да дочекају ученике, рекао је Филиповић гостујући на телевизији Прва.
Везано за штрајк који је за петак најавио Синдикат радника у просвети, нагласио је да није решење да деца у овом тренутку остају сама код куће, посебно зато што је реч и о оној која имају и седам, осам година. До понедељка неће бити наставе у Основној школи „Владислав Рибникар“ у Београду, у којој је у оружаном нападу ученик седмог разреда те школе, убио осам ученика и радника обезбеђења, а ранио шест ученика и наставницу.
Advokat Viktor Gostijac: Ocu K.K. se stavlja na teret delo koje nije izvršio

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филиповић о штрајку: Није решење да деца у овом тренутку остају сама код куће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.