Навијачи Партизана спремају емотиван опроштај од настрадалих у школи на Врачару

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 11:12

Навијачи Партизана спремају емотиван опроштај од настрадалих у школи на Врачару

Група навијача Партизана „Гробарски треш романтизам“, позвала је све навијаче да вечерас на утакмици са Реалом донесу по један цвет, који ће спустити на терен пре почетка меча. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanovic Кошаркаши Партизана вечерас од 20.30 часова играју четврти меч четврфинала Евролиге, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а меч ће почети минутом ћутања за настрадале у ОШ „Владислав Рибникар“.
„Гробарски треш романтизам“ је апеловао на навијаче да купе по један цвет и спусте на терен пре утакмице.
„Апелујемо на све који могу и желе, купе по један цвет који ће спустити на терен пре утакмице као симбол одавања последње почасти трагично настрадалој деци Врачара“, стоји у објави ГТР-а на Инстаграму.
Tepić: Način na koji Partizan igra u poslednje vreme daje optimizam

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Навијачи Партизана спремају емотиван опроштај од настрадалих у школи на Врачару се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.