Патријарх позвао на помен страдалима у пуцњави у ОШ Владислав Рибникар

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 09:26

Патријарх позвао на помен страдалима у пуцњави у ОШ Владислав Рибникар

Патријарх српски Порфирије позвао је данас православне житеље Београда на помен страдалима у пуцњави у ОШ „Владислав Рибникар“, који ће бити служен после вечерњег богослужења које почиње у 17 часова, преноси РТС. Фото: Танјуг/Димитрије Николић Како се наводи, помен ће бити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << служен у свим престоничким храмовима.
„Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије позива православне житеље Београда да се данас, 4. маја, после Вечерњег богослужења које почиње у 17 часова, на помену, који ће бити служен у свим престоничким храмовима помоле Господу нашем, Христу васкрслом из мртвих и Пресветој Мајци Његовој за невино пострадале основце и њиховог школског чувара Драгана“, преноси РТС.
Јуче ујутру у ОШ „Владислав Рибникар“ дошло је до пуцњаве у којој је 13-годишњи К. К. убио девет и ранио још седам особа.
Patrijarh: Katastrofa u školi kakva se u našem narodu nikad nije dogodila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Патријарх позвао на помен страдалима у пуцњави у ОШ Владислав Рибникар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.