Пет најбољих мушких фризура за пролеће

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 09:22

Пет најбољих мушких фризура за пролеће

Мушки свет се драстично променио у последњих неколико година. Ваши очеви и деде вероватно никада нису ни помишљали о промени фризуре, међутим, данас је то сасвим нормална појава. Мушкарци веома често мењају своје фризуре, па се сада могу такмичити и са женама. Фото: Pexels/Alexandre >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Saraiva carniato Ово су фризуре које ће вам највише одговарати и које ће од вас направити правог шмекера током пролећа.
Раздељак Ово је фризура која ће од вас направити правог заводника. Ову фризуру носе многобројни популарни глумци, као што је Леонардо Дикаприо и не мењају је годинама. То само говори колико је ова фризура ефективна и колико привлачи пажњу. Уз помоћ ове фризуре ћете изгледати пословно и као прави џентлмен па смо сигурни да ћете привући погледе лепшег пола.
Непредвидиви помпадур Ако сте хтели да оживите Елвиса у себи, онда је ова фризура савршена за вас. Ова фризура има јак ефекат и од вас ће направити праву суперзвезду. Мушкарци са овом фризуром делују шмекерски и као прави заводници, па се спремите да будете нови Казанова.
Војничка фризура Ово је фризура која од вас неће захтевати много муке. Уз њену помоћ ћете изгледати мужевно и снажно и показаћете да нисте за шалу. Ово је права пролећна фризура јер вас неће много грејати, а њено одржавање је јефтино и једноставно.
Бекамка Ово је врло једноставна фризура коју је популаризовао познати фудбалер, Дејвид Бекам. Коса је на темену и са стране исте дужине, чешља се унапред,док се шишке подижу ка горе. Ово ће вас подмладити и дати вам спорски и џентлменски изглед.
Сурферка Метју Маконахеј и Кристијан Бејл су сјајан пример када је реч о овој фризури. Мушкарци који воле дужу косу требају овако да се ошишају, јер ће имати дужину, али и стил који им је неопходан за освајање женског срца.
Kako možete da potpomognete lučenje hormona sreće?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пет најбољих мушких фризура за пролеће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.