Позив студентима за обављање летње праксе у Народној банци Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 09:16

Позив студентима за обављање летње праксе у Народној банци Србије

Народна банка Србије традиционално организује праксу како би студентима приближила рад централне банке као институције од чијег пословања зависи стабилност финансијског система и како би их упознала с разноврсним функцијама које обавља. Фото: WikimediaCommons/NMedjedov Поред тога, студенти >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће имати прилику да у пракси примене теоријска знања и стекну пословно искуство у области централног банкарства.
На летњу праксу, која ће се обавити од 3. јула до 31. августа 2023. године, Народна банка Србије ће примити до 30 студената четврте и пете године академских студија који студирају на високошколским установама акредитованим од стране Комисије за акредитацију и проверу квалитета, а који ће завршетком студија остварити најмање 240, односно 300 ЕСПБ бодова.
Услови за пријављивање студената који студирају у Републици Србији су следећи: просечна оцена остварена током студија најмање 8,00; апсолвентски стаж не траје дуже од годину дана од дана уписа апсолвентског стажа; држављанство Републике Србије. Рок за пријављивање је 5. мај 2023. године, након чега ће бити организована селекција пријављених кандидата који испуњавају основне услове.
Детаљне информације о позиву можете пронаћи овде.
Ovo su neke od najlepših biblioteka na svetu (prvi deo)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Позив студентима за обављање летње праксе у Народној банци Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.