Вазелин за лепу кожу, нокте и трепавице

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 16:01

Вазелин за лепу кожу, нокте и трепавице

Вазелин је један од производа који се често потцењује и углавном се користи у ограниченој мери. Међутим, има много корисних употреба у области улепшавања. Фото: Градске инфо Једна од предности вазелина је да има оклузивни ефекат, односно спречава губитак влаге када се нанесе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на кожу. Једна од предности вазелина је да има оклузивни ефекат, односно спречава губитак влаге када се нанесе на кожу.
Трепавице Свако вече пре спавања намажите трепавице вазелином, да их ојачате, али и да скинете тврдоглаву маскару и другу шминку са очију. За то је довољна мала количина.
Нокти Нанесите вазелин на нокте како бисте их хидрирали, дали им сјај и учинили кожу око њих меком и глатком.
Усне Немате балзам за усне при руци? Нема проблема, јер ће их вазелин такође добро навлажити. Ово посебно имајте на уму у хладнијим месецима.
Меке пете За стопала мека попут бебиних, нанесите велику количину вазелина, навуците пар топлих и меких чарапа и оставите их преко ноћи.
Боре Нанесите малу количину вазелина на подручје око очију како бисте изгладили удубљене линије и спречили будуће боре.
Сува кожа Без обзира на годишње доба, наши лактови и колена се увек суше. Дајте им оно што заслужују са вазелином, добру хидратацију. 
Da li su vaši nokti skloni lomljenju?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вазелин за лепу кожу, нокте и трепавице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.