Грешке које жене најчешће праве у вези

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 09:00

Грешке које жене најчешће праве у вези

А због којих на крају остају саме… Фото: Pexels/Cottonbro studio Сам осећај да постоји неко ко вас воли, довољан је да вам лош дан претвори у одличан. Међутим, забава, узбуђење и осећај вољености су само једна страна везе, зато што су расправе, неслагања и свађе нешто са чиме се сваки пар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сусреће.
Знати како да се изборите са сваким аспектом везе – добрим и лошим са вашим партнером је најсигурнији начин да се ваша веза одупре тесту времена.
И мушкарац и жена су одговорни за своју везу, пошто су једнаки делови ње. Али, многи мушкарци тврде да постоје грешке које жене праве, а које им једино остављају опцију да их оставе или да их варају.
Следећих пет ствари представљају честе грешке које не дозвољавају женама да задрже доброг мушкарца. За жену која прави овакве грешке је једноставно неминовно да остане сама дужи период.
1. Жена која не препознаје своју вредност Ви сте талентовани, лепи, имате одличну личност, лепо је бити са вама у друштву и на путу сте да достигнете своје најдивље снове – да, то сте ви и немојте никада да заборавите на то.
Жена која зна колико вреди, никада неће бити са човеком који је не заслужује. Жене које немају осећај за самовредновање ће увек бити саме, зато што су мушкарци које пуштају у свој живот по свему судећи ту како би их уништили, а не како би им помогли да се даље развијају и постану жене какве треба да буду.
Жена која зна своју вредност, истиче се чак и у препуном месту и сигурно привлачи пажњу само џентлмена.
2. Бирање новца, а не личности Ово је још једна тема која је морала да се отвори, због свих оних жена које понављају ову грешку изнова и изнова. Новац је неопходан за нормалан живот и наравно лепо је имати новац у већим количинама.
У ствари је одлично имати мушкарца који има довољно новца за испуњавање сваке своје, али и ваше жеље међутим, жене праве грешку када бирају неког богатог ко их није вредан, уместо оног мушкарца који нема толико пара, али је добар човек и вреди нешто.
Екстремно је тешко богатом мушкарцу без поштовања према вама, да стекне исто током времена – заправо, ситуација ће се само погоршавати. Скроман човек са карактером који вас искрено воли ће једног дана (можда) постати богат, а шансе да вас такав човек третира лоше су врло мале, зато што сте били уз њега кроз његово путовање.
3. Превише жаљења Нико не воли људе који се константно жале на све, тако да немојте очекивати од вашег мушкарца да остане са вама и третира вас као краљицу, док се ви само жалите.
Сигурно постоје мушкарци који су екстремно иритантни и који једноставно и не знају да се понашају тако и могуће да им треба професионална помоћ. Ипак, ако овакав мушкарац покушава да се промени, уместо да се жалите – покушајте да му дајете комплименте.
Фокусирајте се на ствари које правилно ради и хвалите га свакодневно, па чак и за мале ствари које вас чине срећним. Када открије резултате свог доброг рада, промениће ствари које вас нервирају.
4. Упоређивање са другим мушкарцима Мушкарци су природно такмичарски настројени и ниједан не жели да буде на другом месту, без обзира на то колико је то „такмичење“ безазлено. Мушкарци не воле да се осећају као да их њихова жена упоређује са другима, осим ако то ради да би показала колико је он супер.
Упоређивање са вашим бившим на начин који га чини потцењеним, ће га само отерати од вас или натерати да престане да покушава да вас импресионира. Размислите о томе, да ли би сте ви волели да вас упоређује са неком другом женом?
5. Очекивање најгорег – стереотипи Стереотипи су свуда, поготово када је реч о мушкарцима. Могуће је истаћи све лоше ствари које мушкарци и жене раде, заборављајући на то да те лоше ствари раде појединци, а не цео пол. Жена у вези треба увек да се подсећа да нису сви мушкарци исти и да је њен мушкарац можда другачији.
Када очекујете најгоре од свог партнера, с тим да ћете са времена на време бити мало разочарани, он ће се у неко време сусрети са вашим очекивањима. Немојте судити о вашем мушкарцу без неког доказа, а када је ту доказ, потрудите се да будете стрпљиви и пуни разумевања када будете причали са њим.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грешке које жене најчешће праве у вези се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.