Оливер Стоун: Путин је велики лидер и народ га воли

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 18:43

Оливер Стоун: Путин је велики лидер и народ га воли

Амерички редитељ Оливер Стоун изјавио је данас да је председник Русије Владимир Путин „велики лидер своје земље“ којег народ воли. Фото: Wikimedia Commons/Пресс-служба Президента России „Мислим да Русија ради добар посао када је реч о нуклеарној енергији. Кина је, такође, лидер у тој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << области, али никада нисам успео да продрем у Кину, што је штета за филм који сам желио да урадимо. Али Путин је велики лидер своје земље и народ га воли“, поручио је Стоун у интервјуу за „Гардијан“, преноси ТАСС.
Он је додао да му је омиљени председник био Џон Кенеди, те да је реч о љубитељу мира, док је Џо Бајден „ратник у најгорем смислу те речи“.
Стоун је раније снимио документарни филм о председнику Русију на основу дугог разговора са њим.
Он је, заједно са украјинским редитељем Игором Лопатеноком, 2016. године продуцирао филм о догађајима из 2014. године, под називом „Украјина у пламену“.
Неколико година касније, двојица редитеља су снимила документарац „Откривајући Украјину“ у којем је приказан интервју са руским председником.
Оба филма су приказана на руској телевизији, наводи ТАСС.
Peskov: Ne znamo ništa o misiji Vatikana za rešavanje sukoba u Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оливер Стоун: Путин је велики лидер и народ га воли се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.