Шпански медији: Роналдо по завршетку играчке каријере постаје амбасадор Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 17:55

Шпански медији: Роналдо по завршетку играчке каријере постаје амбасадор Реала

Португалски фудбалер Кристијано Роналдо могао би по завршетку играчке каријере да постане амбасадор мадридскор Реала, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo Роналдо је почетком године стигао у Ал Наср из Саудијске Арабије, али је наводно незадовољан резултатима клуба из >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ријада и већ размишља о промени средине.
Шпански Насионал наводи да је председник Реала Флорентино Перез даогаранцију Роналду да ће имати много посла ако се врати у мадридски клуб.
„Очигледно је да се не би вратио као играч, тај круг је затворен. Роналду ће бити понуђена позиција клупског амбасадора или нека улога у организацијској шеми клуба“, додаје се у тексту Насионала.
Роналдо има уговор са Ал Насром до 2025. године у вредности од око 500 милиона евра. Португалац је постао спортски амбасадор Саудијске Арабије, а требало би да овој земљи помогне да добије организацију Светског првенства 2030. године.
Роналдо је на 12 мечева постигао 12 голова за Ал Наср.
Jokić: Nula interesovanja imam za MVP nagradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шпански медији: Роналдо по завршетку играчке каријере постаје амбасадор Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.